Princess Bollroom & Events | Bucuresti

meniuri nunta si botez

Arta culinara pe care o preparam în bucataria noastra intruneste o varietate de delicii si culturi gastronomice din toate colturile lumii, la care adaugam ingredientele unei rețete de succes: pasiune, creativitate si… putin farmec.

Cat costa un meniu de nunta in 2023?

Despre meniul Princess Ballroom se va vorbi dupa evenimentul tau ca fiind un element ce a fost deosebit, intrucat bucatarii nostrii cu experienta de peste 10 ani, gatesc cu pricipere si dragoste.

Nunta este un eveniment extrem de important, iar pentru ca aceasta sa fie un succes, totul trebuie sa fie perfect. Cauti meniuri de nunta sau botez la preturi accesibile? Aici este locatia ta, in restaurantul acesta vei gasi feluri de mancare gustoase si realizate cu ingrediente de calitate ce iti vor delecta papilele gustative, atat tie cat si invitatilor tai.

Meniu botez pret

Noi oferim si degustare de meniu la restaurantul din Bucuresti, sector 6, care va arata si va fi la fel de gustos precum meniurile de la nunta. Trebuie sa ti cont ca am introdus si bauturi rafinate in meniu si nu percepem taxa de dop sau taxa de ospatari de 10%.

Adaptati-va meniul in functie de tipul invitatilor, pentru ca acesta trebuie sa fie capabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor tuturor. De asemenea acordati atentie si bauturii alese deoarece cu siguranta vor exista si persoane care sa puna accent pe acest lucru.

Princess Ballroom & Events va ofera meniuri atent create pentru a satisface preferintele si dorintele celor mai pretentiosi invitati. Indiferent de meniul ales, calitatea este principalul nostru obiectiv deoarece stim cat de mult conteaza pentru dumneavoastra ca evenimentul sa fie unul  perfect. Suntem una dintre cele mai apreciate locatii de evenimente din Bucuresti. Cel mai mult ne recomanda experienta, avem peste 15 ani de cand ne ocupam cu organizarea de petreceri si ne mandrim cu acest lucru. Cele mai importante evenimente din viata ta, pot fi perfecte daca alegi Princess Ballroom & Events!

Meniu nunta pret

Pretul pentru meniuri de nunta sau botez este accesabil pentru toata lumea, intrucat am introdus feluri de mancare populare si gustoase de care se vor bucura invitatii tai. Mai precis, am avut in vedere un foarte bun raport calitate pret per meniu.

Meniul de nunta este unul dintre factorii determinanti, deoarece fiecare invitat va testa si va aprecia calitatea acestuia in mod subiectiv. Daca ai alte idei de meniu de nunta sau botez, anunta-ne, intrucat sutem deschisi la schimbare si adaptare in functie de nevoile clientului.

Realizarea unei nunti presupune costuri mari, insa nu este recomandat sa faceti compromisuri in ceea ce priveste calitatea meniului. Insa, tine cont ca am redus preturile la minimum si am pastrat aceiasi calitate a preparatelor tocmai pentru a satisface cele mai inalte nevoi.

Oferim fiecarui fel de mancare din cadrul meniului un design spectaculos, care sa atraga atentia, sa creeze dorinta de a fi incercat si sa surprinda prin calitate.

Detaliile conteaza si tocmai pentru ca stim acest lucru va oferim meniuri de nunta de calitate, spectaculoase, adaptate nevoilor dumneavoastra si la preturi atractive.

Arta culinara pe care o preparam in bucataria noastra intruneste o varietate de delicii si culturi gastronomice din toate colturile lumii.

Intotdeauna la Princess Ballroom & Events se scriu povesti de neuitat! Nunti, botezuri, petreceri de firma, majorate sau baluri ale bobocilor, toate devin evenimente reusite! Noi avem experienta si suntem foarte implicati in ceea ce facem si va punem la dispozitie foarte multe avantaje. Apelati cu incredere la noi!