Princess Bollroom & Events | Bucuresti

Meniu Botez Bucuresti

Pret intreg, cu toate serviciile incluse, mancare + bautura.

Aranjamente florale incluse

Nu avem taxa de 10% pentru ospătari

Fără taxe ascunse

Aranjamentele sălii incluse

Cutie dar inclusă

Tort inclus

Aperitiv

•Icre de crap pe pat de lămâie;
•Ruladă cu cremă de brânză Philadelphia și somon fume în crustă de susan negru;
•Trandafir salam italienesc;
•Salata de vinete în coşuleţ;
•Frigărui bocconcini cu roşii cherry şi busuioc;
•Salată de țelină cu piept de pui și nucă coaptă;
•Terină de porc Siciliană in crustă de jeleu de rodie;
•Chifteluţe de pui cu susan;
•Mix Vegetale.

Fel de baza

•Mușchiuleț de porc și piept de pui cu garnitură de piure de țelină și sos de strugure alături de salată de varză mozaic.

meniu cu peste si orez

Peste

•File de şalău în crustă de ierburi aromate
cu garnitură de orez Jasmine, piure de sfeclă roșie şi sos lemon butter.

MENIU

***Oferta valabila pentru zilele de Sâmbătă

oferta meniu botez

OFERTA

***Oferta valabila pentru zilele de Vineri și Duminică

oferta botez restaurant

Alegerea locatiei pentru a sabatori botezul copilului reprezinta pentru parintii un pas plin de emotie si delicatete.

Dupa ce ai ales salonul unde ti sarbatoresti fie petrecerea de nunta, fie petrecerea de crestinare a copilului tau, un lucru foarte important este alegerea meniului nunta, respectiv meniu botez.

Preturi meniuri botez

Pretul meniului botez variaza in functie de ceea ce se alege ca feluri principale de mancare, dar si in functie de bauturi sau alte gustari. Tot ce trebuie sa faci este sa studiezi cu atentie salonul unde doresti organizarea botezului si sa ceri o oferta cu pret meniu botez.

Pretul unui meniu botez Bucuresti variaza si in functie de ziua in care alegi sarbatorirea evenimetului. In principiu in weeken, in special sambata, pretul meniurilor botez sunt diferite fata de restul zilelor.

De asemenea, pe langa mancarea si bauturile incluse in meniul botez, in oferta primita de la firma de evenimente gasesti si alte beneficii sau bonusuri incluse, precum aranjamente florale, aranjarea salii, tort sau chiar cutie de dar. Referitor la aranjarea salii, se pot face decoruri personalizate cu diverse teme astfel incat toti invitatii sa se poata bucura de poze si amintirii minunate.

Ce contine un meniu de botez?

In principiu, un meniu botez contine un aperitiv, un fel de baza constituit din porc, pui sau vita cu o garnitura si un peste cu garnitura. Nu lipseste tortul, iar selectia de bauturi disponibile este oferita in cantitate nelimitata pe tot parcursul evenimentului.

Ce poate fi mai frumos de celebrat decat un suflet nou venit pe lume? Un copil emana inocenta, simplitate si iubire, iar noi integram toate aceste emotii în fiecare detaliu, slefuind astfel un decor plin de culoare si lumina. Gratia unui astfel de moment unic va fi impregnat in zambetele celor dragi, alaturi de care vei sarbatori.


Evenimentul il vom crea astfel incat sa ramana veanic în amintiri, simtind-ne onorati sa putem surprinde o asemenea bucurie, peste care dorim sa presaram fericire si bunăstare pentru noul membru al familiei dumneavoastra.