Concept

Un business prosper se reflectă în satisfacția angajaților săi, vizibilă în fiecare proiect și etapă încheiate cu succes, iar noi îți oferim cel mai bun mod de a-ți răsplăti echipa și partenerii, printr-un eveniment corporate de înaltă calitate, o extensie a serviciilor ofertate de compania dumneavoastră.
Prelungim programul „9 to 5” cu o ședință generală afterwork, dedicată socializării într-o atmosferă destinsă și plăcută, plină de voie bună, pahare pline de discuții și dezbateri, iar de concluzii ne ocupăm tot noi. Vă putem garanta de pe acum că pe minuta ședinței veți regăsi multe zâmbete.

Evenimente

Vă oferim

Toate serviciile ofertate rezonează întru totul cu viziunea clienților noștri, păstrând cu rigurozitate imaginea companiei dumneavoastră, pe care reușim să o exprimăm într-o manieră jovială, la care adăugăm momente excepționale pentru toți invitații.

Pentru a asigura un pachet cât mai complet care să întrunească toate nevoile dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști vă va fi alături, oferindu-vă cu generozitate servicii de consultanță, care cuprind informații și contacte pentru decorațiuni, tort, servicii foto-video, programe artistice, precum și orice alte îndrumări ce țin de competența lor în domeniu.

Gusturile nu se discută? Când vine vorba de platourile dumneavoastră, noi le discutăm, și ne asigurăm că veți regăsi diversitatea și savoarea corespunzătoare unui eveniment corporate prestigios, pe care îl completăm cu preparatele rafinate ale echipei noastre de bucătari. Cultura și experiența ne-au învățat că un eveniment de succes are la bază un serviciu culinar de excepție, unul din atuurile reflectate în munca noastră.