Concept

Ce poate fi mai frumos de celebrat decât un suflet nou venit pe lume? Un copil emană inocență, simplitate și iubire, iar noi integrăm toate aceste emoții în fiecare detaliu, șlefuind astfel un decor plin de culoare și lumină. Grația unui astfel de moment unic va fi impregnat în zâmbetele celor dragi, alături de care vei sărbători.
Evenimentul îl vom crea astfel încât să rămână veșnic în amintiri, simțind-ne onorați să putem surprinde o asemenea bucurie, peste care dorim să presărăm fericire și bunăstare pentru noul membru al familiei dumneavoastră.

Vă oferim

Toate serviciile ofertate rezonează întru totul cu viziunea clienților noștri, păstrând cu rigurozitate inocența momentului, pe care reușim să o exprimăm printr-un decor plin de lumină și culori, asemenea unui suflet abia venit pe lume.

Pentru a asigura un pachet cât mai complet care să întrunească toate nevoile dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști vă va fi alături, oferindu-vă cu generozitate servicii de consultanță, care cuprind informații și contacte pentru decorațiuni, tort, servicii foto-video, programe artistice, precum și orice alte îndrumări ce țin de competența lor în domeniu.

Gusturile nu se discută? Când vine vorba de platourile dumneavoastră, noi le discutăm, și ne asigurăm că veți regăsi diversitatea și savoarea corespunzătoare unui moment prestigios, pe care îl completăm cu preparatele rafinate ale echipei noastre de bucătari. Cultura și experiența ne-au învățat că un eveniment de succes are la bază un serviciu culinar de excepție, unul din atuurile reflectate în muncă noastră.

Meniu

Le Petit Prince

  • Aperitiv
  • Ceafă /pastramă de porc și pulpă de pui la grătar
  • File de șalău în crustă de ierburi aromate sau sărmăluțe în foi de varză

Vezi întregul meniu

Ultra all inclusive

De la
€59

Le Petit Princesse

  • Aperitiv
  • Ceafă de porc și pulpă de pui la grătar
  • File de șalău în crustă de ierburi aromate

Vezi întregul meniu

Ultra all inclusive

De la
€55