Concept

Atunci când vorbim de evenimente de anvergură, Princess Ballroom Events se regăsește în top-ul preferințelor celor care doresc să organizeze o petrecere privată. Între prieteni, o aniversare sau o reuniune alături de colegi, poate un eveniment restrâns sau de bussiness, orice îți poți imagina, noi îl transformăm în realitate, la cel mai înalt standard estetic și calitativ. Dorința ta reprezintă începutul călătoriei spre destinația mult dorită, iar noi suntem aici să te ghidăm pas cu pas și să conturăm alături de tine evenimentul perfect. Scriem o poveste unică împreună, pe care fiecare invitat și-o va aminti cu zâmbetul pe buze. Noi suntem deja pregătiți pentru linia de finish, te așteptăm să ciocnim împreună paharele pentru un moment extraordinar, alături de oamenii tăi dragi.

Evenimente

Vă oferim

Toate serviciile ofertate rezonează întru totul cu viziunea clienților noștri, acordând o deosebită atenție detaliilor din care alcătuim cu prudență evenimentul mult dorit, surprinzându-i esența în întregul ansamblu decorat într-o manieră unică, pentru dumneavoastră.

Pentru a asigura un pachet cât mai complet care să întrunească toate nevoile dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști vă va fi alături, oferindu-vă cu generozitate servicii de consultanță, care cuprind informații și contacte pentru decorațiuni, tort, servicii foto-video, programe artistice, precum și orice alte îndrumări ce țin de competența lor în domeniu.

Gusturile nu se discută? Când vine vorba de platourile dumneavoastră, noi le discutăm, și ne asigurăm că veți regăsi diversitatea și savoarea corespunzătoare unui eveniment prestigios, pe care îl completăm cu preparatele rafinate ale echipei noastre de bucătari. Cultura și experiența ne-au învățat că un eveniment de succes are la bază un serviciu culinar de excepție, unul din atuurile reflectate în munca noastră.