Concept

De la o nuntă ruptă din basme, feerică și plină de grație, până la nopți moderne, nonconformiste, putem construi pentru dumneavoastră, într-o notă idealistică, momentul mult visat. Dorim să vă transpunem în decoruri solemne, demne de o amintire prețioasă care să întrunească distracția cu armonia, dansul cu mii de râsete și iubirea cu promisiunea unui moment unic, pe care îl veți purta cu emoție în suflet mult timp de acum înainte.
Ne simțim privilegiați să surprindem acest cadru al vieții dumneavoastră, de aceea ne asigurăm că vă oferim cele mai bune servicii în conceperea unui moment grandios, a cărui gravitate se va simți doar în bătăile pașilor de dans ce vor răsuna până în zori printre râsete și file de poveste.

Evenimente

Vă oferim

Toate serviciile ofertate rezonează întru totul cu viziunea clienților noștri, surprinzând în detaliu imaginea dumneavoastră, căreia îi conturăm fiecare element cu rafinament și splendoare, concepând astfel momente excepționale pentru toți invitații.

Pentru a asigura un pachet cât mai complet care să întrunească toate nevoile dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști vă va fi alături, oferindu-vă cu generozitate servicii de consultanță, care cuprind informații și contacte pentru decorațiuni, tort, servicii foto-video, programe artistice, precum și orice alte îndrumări ce țin de competența lor în domeniu.

Gusturile nu se discută? Când vine vorba de platourile dumneavoastră, noi le discutăm, și ne asigurăm că veți regăsi diversitatea și savoarea corespunzătoare unui moment prestigios, pe care îl completăm cu preparatele rafinate ale echipei noastre de bucătari. Cultura și experiența ne-au învățat că un eveniment de succes are la bază un serviciu culinar de excepție, unul din atuurile reflectate în muncă noastră.

Meniuri

Victoria

  • Aperitiv
  • Pulpă de Rață confiată cu sos de portocale
  • Sărmăluțe cu foi de varză
  • File de somon cu legume thay

Vezi întregul meniu

Ultra all inclusive

De la
€89

Elisabeta

  • Aperitiv
  • Ceafă de porc la grătar si Pulpă de pui la grătar
  • Sărmăluțe în foi de varză
  • File de șalău în crustă de ierburi aromate

Vezi întregul meniu

Ultra all inclusive

De la
€69