Princess Bollroom & Events | Bucuresti

Bine ati venit la
Princess Ballroom Events!

Princess Ballroom Events dorește să vă ofere evenimente pentru sufletul dumneavoastră, în care să vă regăsiți cu încredere caracterul și viziunea dar, în același timp, să vă simțiți copleșiți de emoția unui moment unic, pe care ne bucurăm să-l celebrăm împreună.

A fost odata... în 2010

În anul 2010 am inaugurat noul nostru local Princess Ballroom Events.

Conceput și gândit pentru o vastă paletă de clienți, pentru Princess Ballroom Events ne-am dorit, încă de la început, să abordăm servicii diversificate care să întrunească toate detaliile unui eveniment strălucit. În același timp, afacerea noastră este construită în jurul clienților, iar pentru noi, dumneavoastră sunteți nucleul și dorim să vă regăsiți personalitatea și viziunea în întreg decorul schițat de noi.

imagini restaurant eveniment
eveniment

Un deceniu împreuna

Ne face o deosebită plăcere să celebrăm un întreg deceniu plin de evenimente de basm alături de voi.

În toți acești ani am învățat să fim cei mai buni. Cu fiecare eveniment, fiecare farfurie servită și pahar de șampanie închinat vouă, ne-am conturat un renume pe care l-am adus în top-ul nișei noastre de specialitate. Am câștigat încrederea clienților noștri, un profil bogat și puternic, accentuat de profesionalism și creativitate, dar cel mai important, am adăugat în portofoliul nostru infinite zâmbete și momente fericite pentru voi.

Manânca, Danseaza, Traieste

Fiecare dintre noi visează la cel puțin un moment de basm, iar noi îl vom scrie pentru tine.

Detaliile sunt de partea noastră, întrucât profesionalismul și experiența atâtor evenimente își lasă amprenta prin atenția deosebită pe care o acordăm cerințelor dumneavoastră. De la un serviciu culinar rafinat, oferit prin intermediul unei echipe de bucătari de excepție, până la fiecare ritm pe care vom dansa până la răsărit, suntem alături de tine cu numeroase servicii incluse, oferte personalizate și consultanță pe toată perioada organizării evenimentului, prin care vă puteți stiliza petrecerea exact cum ați visat. În final vă rămâne doar să trăiți cu adevărat o poveste scrisă exclusiv pentru dumneavoastră și toți oamenii dragi pe care îi doriți aproape.

imagini meniu nunta