Ati devenit parinti, eveniment ce v-a umplut sufletul de fericire. Puteti spune ca sunteti cu adevarat o familie. Acum este timpul sa incepeti pregatirile pentru ziua in care mica voastra minune va fi botezat, iar printre acestea se afla si alegerea unui restaurant botez sau o alta locatie pe placul vostru pentru petrecerea de dupa ceremonialul religios. Hai alaturi de noi sa vedem ce sugestii avem pentru tine in acest sens.

 

Slujba de botez

Slujba de botez a celui mic poate fi tinuta in biserica locala, ceea ce este alegere traditionala si plina de emotii pentru multe familii. Dupa ce ceremonialul religios s-a incheiat, puteti organiza o receptie in sala de mese sau in alta locatie potrivita, cum ar fi un restaurant botez sau un salon botez.

 

Sala de evenimente

In cazul unui botez Bucuresti sau oricare alt oras din tara ceva mai dezvoltat, puteti inchiria o sala de evenimente sau o sala de bal pentru a gazdui o receptie dupa slujba de botez. Aceasta posibilitate va ofera flexibilitate in ceea ce priveste designul, decorul si meniul.

 

Organizare

Organizarea petrecerii intr-un restaurant poate fi o optiune convenabila, deoarece veti avea acces la servicii de catering si va puteti bucura de o gama variata de meniuri botez. Un restaurant botez Bucuresti profesionist ofera si spatii private pentru momente aparte in timpul petrecerii, cum ar fi venirea ursitoarelor si multe altele.

 

Gradina sau parc

Nu este obligatoriu sa optati pentru un salon botez sau o locatie in spatiu inchis. Daca aveti o gradina frumoasa sau un parc in apropiere, puteti organiza botezul in aer liber, cu o petrecere in stil picnic sau cu un eveniment in gradina. Chiar si curtea proprie, daca este suficient de spatioasa, poate fi un spatiu foarte bun pentru aceasta petrecere. Colaborati cu o firma de catering pentru a alege cele mai bune meniuri botez pentru a scapa de inca o grija in plus in aceasta zi speciala.

 

Locuinta proprie

Pentru o atmosfera mai intima, dar si pentru a mai reduce putin cheltuielile, puteti tine botezul la domiciliu. Acest lucru este potrivit pentru botezurile cu un numar mic de invitati si poate crea o atmosfera foarte personala. Ce-i drept, poate fi destul de solicitant, in special pentru proaspata mamica, asa ca nu toata lumea ia in calcul aceasta optiune.

 

Ballroom sau restaurant

Daca doriti o atmosfera eleganta si de basm si aveti si posibilitati financiare ceva mai ridicate, puteti inchiria un ballroom sau restaurant pentru botez. Aceste locatii ofera un cadru frumos pentru eveniment si sunt potrivite pentru evenimente mai mari sau pentru familii care doresc ceva special.

 

Hotel

Hotelurile sunt recunoscute pentru faptul ca pot oferi spatii pentru evenimente, iar acest lucru poate fi comod pentru invitati care calatoresc din alte orase sau tari. De obicei, hotelurile au facilitati pentru servirea mesei si cazare pentru invitati, si nu putini sunt cei care opteaza pentru aceasta varianta atunci cand vine vorba despre petrecerea de botez a juniorului familiei.

 

Indiferent de locatia pe care o alegeti pentru petrecerea de botez, asigurati-va ca aceasta este potrivita pentru numarul de invitati si respecta tema evenimentului. Planificarea cu atentie si discutiile cu furnizorii de servicii (catering, decoratiuni etc.) va vor ajuta sa creati un botez cu adevarat aparte pentru toata lumea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *